Kwaliteit

Zuivelproducten zijn een belangrijk onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Kaas en boter zijn twee van de populairste zuivelproducten, die overal ter wereld worden gegeten. Kaas is een geweldige bron van eiwitten en calcium en kan op verschillende manieren worden gegeten. Boter is ook een goede bron van vet en calorieën en kan worden gebruikt om smaak toe te voegen aan veel verschillende gerechten. Maar alleen als het gaat om kwalitatief goede producten.

Kwaliteit in de zuivelbranche zorgt voor o.a. veiligheid, consistentie, smaak en voedingswaarde in voedsel. Wanneer je dit kan leveren doordat je bedrijfsprocessen op kwaliteitsgebied goed op orde hebt levert dat tevreden klanten op. Bij Geris hebben wij een eigen laboratorium waar onze kwaliteitscollega's elke in- en uitkomende vracht letterlijk onder de loep legt. Dit zorgt ervoor dat onze klanten gewaarborgd zijn met kwalitatief goed kaas en boter. Geris is gecertificeerd voor diverse kwaliteitssystemen op het gebied van voedselveiligheid.

Klantenservice